head_bg

Tentang Kami

Naon Kami

Shijiazhuang Beihua Mineralwool Board Co, Ltd diadegkeun dina taun 1998 sareng nyertakeun 22600 square square square working area.

Saatos pangembangan langkung ti 20 taun, janten produsén skala ageung di China, utamana ngahasilkeun ubin mineral akustik serat & sistem gantung siling, ogé nyayogikeun bahan wangunan anu aya, kalebet siling akustik fiberglass, papan gypsum drywall sareng produk insulasi termal wol wol. Kalayan manajemén anu ketat, kualitas stabil, harga kalapa, komunikasi gancang sareng rasa tanggung jawab anu kuat, perusahaan parantos kéngingkeun seueur babaturan sareng konsumén pikeun hubungan jangka panjang. 

a-(4)

Kualitas luhur

price

Mampuh

a-(1)

Reputasi Luhur

a-(2)

Palayanan Kualitas

Naon anu kami laksanakeun

Perusahaan kami unik sareng teu cocog dina bahan wangunan eko. Produk umum dipaké pikeun gedong sipil, gedong komérsial, gedong administrasi sareng industri éléktronik, sareng sajabana produk anu mastikeun ngahasilkeun nurutkeun standar nasional sareng diekspor ka seueur nagara luar nagri. Naon anu kami lakukeun nyaéta nyayogikeun nilai-tambah sareng produk inovatif pikeun nyayogikeun sarat unggal palanggan. Tujuan kami henteu ngan ukur wareg para nasabah, tapi ogé ngaleuwihan harepan pelanggan. Gen perusahaan kami mere ilham cara pamikiran. Aranjeunna nyorot kualitas anu mastikeun kami sareng bakal tetep béda ti pesaing kami.