head_bg

wartos

2020 Produksi dihanca

Luyu jeung sarat tina Jinzhou COVID-19 Pencegahan Epidemik Pencegahan sareng Control Leading Group, perusahaan kami nyumponan kaayaan pikeun karya sareng produksi, diidinan ngamimitian produksi tanggal 18 Pebruari salami periode produksi, pencegahan sareng serangan kontrol wabah bakal dikuatkeun pinuh, daérah pabrik kedah ditutup ti luar rohangan, sareng pikeun mastikeun monitor karyawan kaséhatan sareng ngalaksanakeun usaha pencegahan pos.


Waktu pos: Jun-01-2020