banner1
banner2
banner3
5c6765e86c035
5c6765bb936d1
5c676456c1f50
5c67659547b21

proyék kami

Naon anu kami lakukeun nyaéta nyayogikeun nilai-tambah sareng produk inovatif pikeun nyayogikeun sarat unggal palanggan.

  • lobby-rooms
  • airport
  • meeting
  • meeting-room
  • meeting-rooms
  • waiting-room
tentang Kami

Board Shijiazhuang Beihua Mineralwool Board Co, Ltd didirikeun taun 1998 sareng nyertakeun 22600 méter pasagi tempat kerja.

Saatos pangembangan langkung ti 20 taun, janten produsén skala ageung di China, utamana ngahasilkeun ubin mineral akustik serat & sistem gantung siling, ogé nyayogikeun bahan wangunan anu aya, kalebet siling akustik fiberglass, papan gypsum drywall sareng produk insulasi termal wol wol. Kalayan manajemén anu ketat, kualitas stabil, harga kalapa, komunikasi gancang sareng rasa tanggung jawab anu kuat, perusahaan parantos kéngingkeun seueur babaturan sareng konsumén pikeun hubungan jangka panjang.

langkung seueur ningali