head_bg

produk

Siling Serat Mineral BD001

pedaran pondok:

603x603mm, 625x625mm


Jinis Produk

Produk Tag

BD01-300x300

Papan mineral dijieun tina serat mineral.
Spésifikasi umum: 600x600mm, 595x595mm, 603x603mm, 625x625mm, 603x1212mm, 600x1200mm, jsb
Ketebalan umum: 9mm, 10mm, 12mm, 14mm, 15mm, 16mm, 18mm
Jenis kembang umum: liang pin, halus fissured, glaciers, perforations, tékstur pasir, jsb.


 1. Ribut bising: Papan wol mineral nganggo wol mineral salaku bahan atah utama pikeun produksi, sareng wol mineral parantos ngembangkeun mikropon, anu nyuda pantulan gelombang, ngaleungitkeun gema, sareng ngasingkeun sora anu dikirimkeun ku lantai.

2. Nyerep sora: Papan wol Mineral mangrupikeun jinis bahan porous, anu diwangun ku seueur mikropor. Upami dianggo dina hiasan interior, laju nyerep sora rata-rata tiasa ngahontal 0,5 atanapi langkung, cocog pikeun kantor, sakola, mall balanja sareng tempat sanésna.
3. insulasi sora: Bahan siling janten efektif ngirangan sora unggal ruangan sareng nyiptakeun lingkungan jero ruangan anu sepi.
4. Rintangan seuneu: Nyegah seuneu mangrupikeun masalah utami dina desain gedong modéren sareng gedong luhur. Papan mineral mineral dijieun tina wol mineral anu teu tiasa dibakar salaku bahan atah utama. Éta moal bakar nalika seuneu aya, éta bahan siling seuneu anu paling idéal.

Léngkah konstruksi sareng sarat téknis

1. Sateuacan instalasi, tarik kawat di handap bukaan mérek baja baja médium ukuran sedeng pikeun ngadalikeun straightness jurang nalika panel panutup dipasang.

2. Saluyukeun metode instalasi sanyawa sanyawa. Dina dipasang baja siling keel baja U ngawangun, nganggo screws ngetok diri pikeun ngalereskeun plesterboard dina heula, tingkatkeun kelim sareng topi cap sareng dempul, teras pasang plesteron Lay kaluar benang luyu sareng ukuran mineralna papan wol (500 atanapi 600 alun-alun), teras nerapkeun lem dina tonggong lembaga wol mineral, nyebarkeun 15 poin, sareng tungtungna nempelkeun papan hiasan nyerep sora dina papan gypsum. Nengetan tempat datar nalika ditampal, kelim lempeng.

3. Salila konstruksi, nengetan arah garis bodas, anu kedah konsisten pikeun mastikeun integritas pola sareng pola.

4. Ngagem sarung tangan beresih nalika masang papan wol mineral pikeun ngawaskeun bumi sareng permukaan dewan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami