head_bg

produk

Siling Serat Mineral SM004

pedaran pondok:

625x625mm 600x1200mm 603x1212mm


Jinis Produk

Produk Tag

BC04-300x300

Desain papan wol mineral tiasa ningkatkeun panggunaan sumber cahaya anu teu langsung, ningkatkeun efisiensi pencahyaan sadaya sistem pencahayaan, ngirangan sorotan sareng bayangan, sareng ngajantenkeun visi langkung saé. 

Ngagunakeun wol mineral salaku bahan baku utama pikeun produksi, wol mineral parantos ngembangkeun mikropor kanggo ngirangan réleksi gelombang sora, ngaleungitkeun gema, sareng ngasingkeun sora anu dikirimkeun ku lantai.

Koefisien serapan sora NRC diluhur aya di luhur 0.5, anu tiasa ningkatkeun fungsi wangunan, ningkatkeun lingkungan akustik gedong, sareng ningkatkeun kualitas kahirupan masarakat. Éta cocog pikeun proyék profésional sapertos gedong kantor, hotél, rumah sakit, bank, pangadilan, sakola sareng lembaga sanés, koridor umum, suite senior, aula bisnis, bangsal, kamar operasi, pangadilan sareng proyék profésional séjén, ogé kamar resepsi. kantor, kamar konperénsi sareng tempat-tempat sanés hiasan anu endah.

Koefisien pangurangan NRC mangrupikeun indéks evaluasi lengkep anu ngukur kamampuan panyerepan sora bahan-bahan dina rohangan anu katutup. Nu leuwih luhur NRC, kurangna sora katingal deui kana rohangan. Sabalikna, sora anu terus-terasan diceritakan dina rohangan pikeun nyumput, ngahasilkeun bising latar latar. Ku ayana paningal kana ceuli manusa, ukur nalika NRC ngahontal 0,5 atanapi langkung, ceuli manusa tiasa ngirangan pangurangan anu signifikan. Tés nunjukeun yén badan anu nyerep sora-nyerep, sapertos panél mineral mineral anu nyerep sora, sareng panél logam kalayan lapisan tukang nyerep sora ngagaduhan rata-rata prestasi anu nyerep sora. Panél nyerep sora sapertos papan gypsum non-porous, kalsium silikat papan sareng papan logam ampir teu aya pangaruh anu nyerep sora. Panel nyerep sora porous sapertos papan gypsum perforated henteu hadé ngalakukeun sora-frekuensi rendah.

Koefisien nyuda gangguan NRC penting pisan pikeun naon waé rohangan anu kalebet. Waktu berkah sareng jumlah bising kedah diperhatoskeun dina lingkungan ieu:
Kantor tutup, ruang rapat
Buka / tutup lingkungan kantor dicampur
Lobi, daérah kerja
Kamar kelas / belajar, gimnasium, réstoran
Lingkungan médis, sapertos: dewan resepsi, ruangan konsultasi, kantor dokter, jsb.
Lingkungan ritel, lingkungan layanan palanggan séjén, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami