head_bg

produk

Sénsor Serat Mineral BH003

pedaran pondok:

595x595mm, 600x600mm


Jinis Produk

Produk Tag

Mineral Fiber BH003

Dina lingkungan kantor kabuka, lembaga wol mineral tiasa sacara efektif ngirangan sora anu disababkeun ku sistem komunikasi, peralatan kantor, sareng kagiatan staf, ngirangan pamujaan di jero ruangan, sareng ngaktifkeun karyawan pikeun museurkeun langkung saé, ningkatkeun efisiensi gawé, sareng ngirangan kacapean. Dina lingkungan kantor anu ditutup, lembaga wol mineral nyerep sareng meungpeuk panyebaran gelombang sora dina hawa, sacara efektif ngahontal épék insulasi sora, mastikeun kabébasan kamarna kamar, sareng ngirangan gangguan silih ruangan kamar anu bersebelahan.

Di kamar kelas atanapi kamar konperénsi, sora spiker kedah ditingali sacara jelas ku pamiarsa dina posisi anu mana waé pikeun mastikeun anjeunna ngartos. Kukituna, bahan wangunan kedah dipilih pikeun mastikeun kajelasan sora jero ruangan.

Struktur internal longgar sareng porous tina wol wol lembaga gaduh prestasi anu saé pikeun ngarobah énergi gelombang sora. Papan mineral mineral nganggo serat panjang kualitas luhur salaku bahan atah pikeun produksi. Gelombang sora nyababkeun serat janten deui pikeun waktos anu langkung lami, anu tiasa ngarobih énergi gelombang langkung janten énergi kinétik. Dina waktos anu sami, liang anu jero padet di jero lembaga wol mineral ngalangkungan gelombang langkung saé pikeun ngalebetkeun sareng manjangkeun waktosna. Dina aksi gesekan, énergi gelombang sora dirobih jadi énergi panas.

Parentah pikeun pamasangan papan wol mineral

 

Mimiti, pilih tabél siling anu béda-béda dumasar kana beban atanapi sarat anu béda.

Kadua, panél wol mineral kedah dipasang sareng dianggo dina lingkungan dimana suhu relatif sahandapeun 80%.

Katilu, pamasangan panél wol mineral kedah réngsé dina karya baseuh jero ruangan, rupa-rupa saluran pipa di siling parantos dipasang, sareng pipa cai kedah diuji sateuacan pangwangunan.

Kaopatna, nalika masang panél wol mineral, sarung tangan beresih kedah dipakai pikeun nyegah panci kotor.

Kalima, rohangan saatos panél panél wol mineral kudu aya ventilasi, sareng panto sareng jandéla kedah ditutup dina waktos bisi hujan.

Kaduap, dina 50 jam saatos pangwangunan lem lem komposit, kedah aya henteu geter kuat saencan lem tos kapok.

Katujuh, nalika masang di lingkungan anu sami, punten nganggo kumpulan produk anu sami.

Dalapan, papan wol mineral henteu tiasa nyandak barang beurat.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami