head_bg

produk

Siling Serat Mineral BH002

pedaran pondok:

ukuranna tiasa dilakukeun


Jinis Produk

Produk Tag

BH002-300x300

Proses produksi panél wol mineral rada rumit, utamina kalebet baseuh kawat opat tihang, nyalin layar rotip baseuh, pasting garing sareng metode cina, metode semi-garing, sareng sajabana baris produksi otomatis perusahaan kami nganggo kawat kawin opat tihang baseuh, ngalangkungan pulp. fourdrinier wire picking, dehidrasi, slitting, drying, slitting, spraying, and finishing. 

 

1. Pasang sajumlah bulu mineral kana wadahna sareng aduk ku cai pikeun misahkeun katun tina bal slag. Bola slag tilelep ka handap. Aditif sapertos pelekat sareng panolak cai dicampur sareng diaduk kana buburan dumasar kana rasio, teras dibentuk dina mesin fourdrinier. Dina prosés éta, slurry disaring, vakum-diserep, sareng digentoskeun janten kosong kasar tina ketebalan anu tangtu. Saatos motong, garing pikeun ngabentuk papan substrat wol mineral.

2. Produk semi-réngsé digulung pikeun ngahasilkeun liang anu teu jelas ukuranana sareng bentukna pikeun ningkatkeun pangaruh nyerep sora, teras bérésan tepi, lukisan, sareng dikeringkeun.

Ukuranna tiasa diproduksi dina 595x595mm, 600x600mm, 603x603mm, 610x610mm, 625x625mm, 603x1212mm, 595x1195mm, 600x1200mm, jsb. Ketebalan nyaéta 9mm, 10mm, 11mm, 12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 19mm Pola permukaan mangrupikeun liang pin, halus fissured, cacing, tékstur pasir, glacier, sareng sajabana Papan wol mineral tiasa kalis, panas-insulated, sareng buktina seuneu. Sakur produk henteu ngandung asbét, matak bahaya pikeun awak manusa sareng ngagaduhan fungsi anti kendur. Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa gedong siling sareng hiasan témbok-dipasang; kayaning hotél, restoran, bioskop, mall, kantor, kamar siaran, studio, kamar komputer sareng gedong industri.

Awas pikeun masang papan wol mineral

1. Dina mangsa pamasangan dewan wol mineral, ruangan kedah disegel pikeun nyegah hawa beueus lebet, upami bisi mineral bulu tilelep.

2. Salila prosés pamasangan, pagawé kedah ngangge sarung beresih pikeun ngajaga mérek bulu mineral beresih.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami