head_bg

wartos

  • Bahan Insulasi Kanggo Tempat Luar

     Bahan Insulasi Kanggo Tempat Luareun Kanyataanna, aya seueur pilihan pikeun bahan insulasi pipa luar, anu tiasa janten karét, wol kaca, silikat aluminium, wol batu, sareng sajabana Anu khusus anu dianggo gumantung kana suhu alat sareng médium anu pipa ngangkut. ...
    Maca deui
  • Naon Mangrupikeun Kinerja Termal Bahan Insulasi

    Indéks kinerja insulasi termal tina bahan insulasi termal ditangtukeun ku konduktivitas termal tina matéri. Langkung alit tina konduktivitas termal, langkung saé kinerja insulasi termal. Sacara umum, bahan anu ngagaduhan konduktivitas termal kirang ti 0.23W / (m · K) nyaéta ...
    Maca deui
  • Produk Wol Kaca Perkenalan Singkat

    Wol kaca biasana dibagi kana kai wol gelas sareng papan wol kaca. Rarasaan wol kaca biasana dianggo dina hateup, loteng, sareng hateup waja pikeun insulasi termal. Papan wol kaca biasana dianggo dina pangwangunan témbok, sapertos témbok internal sareng insulasi termal témbok éksternal. Produk wol kaca ...
    Maca deui
  • Kauntungan Déwan Serat Mineral Beihua

    Naon kaunggulan dewan serat mineral kami? 1. Papan serat mineral nganggo wol mineral kualitas luhur salaku bahan baku utami, 100% bébas asbés, sareng teu aya lebu sapertos jarum. Éta moal lebet kana awak manusa ngalangkungan saluran pernapasan sareng henteu ngabahayakeun awak manusa. 2. Ngagunakeun serat komposit sareng ...
    Maca deui
  • XPS BOARD

    Ngaran lengkep papan ékstrusi disebut papan busa polistirén diekstrusi, ogé katelah papan XPS. Busa Polystyrene dibagi kana dua jinis: EPS ngembangna sareng XPS extruded kontinyu. Dibandingkeun sareng dewan EPS, papan XPS mangrupikeun generasi katilu bahan insulasi foamed kaku. Éta ngungkulan ...
    Maca deui
  • Bahan-bahan Soundproof Naon Anu Tiasa Dipaké Dina Gedong Kantor?

    Di masarakat ayeuna, lingkungan luarna rame. Teu gampang pikeun milarian lingkungan kantor anu rada sepi. Aya seueur sora di jero sareng luar gedong. Ku alatan éta, bahan hiasan insulasi sora anu saé diperyogikeun pikeun gedong, khususna kanggo lingkungan kantor ...
    Maca deui
  • Ceuli Plafon 2 × 4 Langit-langit Akustik 2 × 2

    Ukuran ubin silingna béda-béda ti nagara ka nagara. Salaku conto, di Cina, sababaraha ukuran ubin siling nyaéta 595x595mm, éta ukuran métrik. Sedengkeun, sababaraha nagara nganggo unit Inggris, 2 × 2, atanapi 2 × 4, sareng sajabana Kanggo sistem sistem siling sadayana, upami mésér duanana ubin siling sareng siling anu cocog ...
    Maca deui
  • Comparison Of Ceiling Materials

    Babandingan Bahan Siling

    Aya seueur jinis bahan bangunan di pasar. Kadang-kadang urang bakal lieur jinis bahan naon anu urang peryogikeun sareng kadang saatos kami nampi sababaraha elmu ngeunaan bahan bina ieu, kami masih kénéh ngaco. Milih anu leres, sanés anu mahal. Sanaos sababaraha bahan functi ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3