sirah_bg

warta

  • Dimana serat mineral hideung dewan siling bisa dipaké?

    Dimana serat mineral hideung dewan siling bisa dipaké?

    Siling serat mineral nyaéta siling nyerep sora.Ieu mangrupa bahan siling ramah lingkungan dijieunna tina wol mineral.Ubin siling serat mineral seueur dianggo sareng tiasa dianggo di kantor utama, supermarkét, mall balanja, sakola sareng sistem ditunda rumah sakit.Beungeut tambang ...
    Maca deui
  • Ngeunaan kiriman, abdi hoyong nyarios

    Ngeunaan kiriman, abdi hoyong nyarios

    Ngomongkeun pengiriman barang, angkutan laut tetep tingkat luhur dina dua taun katukang kusabab wabah makuta anyar sareng faktor sanésna.Impor sareng ékspor sababaraha pasar parantos kapangaruhan pisan, sareng biaya impor sareng ékspor naék.Janten ayeuna, ongkos angkutan sababaraha rute pelayaran ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tina perforated kalsium silikat komposit kaca wol?

    Naon kaunggulan tina perforated kalsium silikat komposit kaca wol?

    1. Asalna, kalsium silikat jeung kaca wol éta dua produk béda.Salaku prosés konstruksi sabenerna jadi beuki loba merenah, produk perforated kalsium silikat komposit wol kaca sumping kana mahluk.Janten naon anu dilakukeun ku kombinasi dua produk ieu?Hiji anu merenah ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara papan siling kalsium silikat sareng papan siling serat mineral?

    Naon bédana antara papan siling kalsium silikat sareng papan siling serat mineral?

    Papan siling kalsium silikat sareng papan siling serat mineral mangrupikeun bahan siling umum urang, sabab relatif murah sareng gampang dipasang, aranjeunna janten bahan anu dipikaresep pikeun kantor umum, toko sareng sakola.Nalika masang siling, kumaha urang milih pikeun masang ...
    Maca deui
  • Naon bédana antara simbut wol mineral sareng papan wol mineral?

    Naon bédana antara simbut wol mineral sareng papan wol mineral?

    Anu mimiti, wol mineral mangrupikeun bahan insulasi termal anu saé, anu sering dianggo pikeun insulasi termal dina gedong sareng industri.Bahan baku wol mineral dijieunna tina wol slag kualitas luhur ku spinning ngaliwatan centrifuge a lajeng nambahkeun binder a.Éta insulasi termal anu saé ...
    Maca deui
  • Naon bédana papan wol kaca sareng simbut wol kaca?

    Naon bédana papan wol kaca sareng simbut wol kaca?

    Wol kaca nyaéta bahan wangunan konéng anu mangrupa simbut kawas katun atawa papan dijieunna tina untaian kaca lebur.Gumantung kana aplikasi, éta bisa dijieun kana gulungan atawa papan rectangular.Lajeng papan wol kaca jeung wol kaca ngarasa teu béda dina hakekat, tapi kusabab aplikasi ...
    Maca deui
  • Kumaha ngabedakeun kualitas siling t grid?

    Kumaha ngabedakeun kualitas siling t grid?

    Siling t grid nyaeta bracket siling umum urang pikeun masang dewan siling serat mineral, nu muterkeun peran ngarojong siling.Ayeuna pikeun ngahontal épék hiasan anu langkung seueur, aya ogé sababaraha jinis grid siling, anu warni sareng ngalengkepan siling.Jaringan plafon i...
    Maca deui
  • Sabaraha pola anu urang gaduh pikeun ubin siling serat mineral?

    Sabaraha pola anu urang gaduh pikeun ubin siling serat mineral?

    Salaku siling ditunda pisan populér di masarakat kiwari, serat mineral siling ubin mindeng dipaké di kantor, sakola, rumah sakit, kantor administrasi, aula, jsb Dina raraga minuhan kaperluan konsumén béda, kami geus dihasilkeun loba pola béda pikeun anjeun. milih ti.Sababaraha ...
    Maca deui