head_bg

Taros Kami

Shijiazhuang Beihua Mineralwool Board Co., Ltd.

Alamat

Zona Pangembangan Ékonomi Taang Huau, Jinzhou County, Shijiazhuang, Cina

Telepon

+ 86-15176920123
+ 86-0311-85843566


Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami