head_bg

produk

Siling Serat Mineral SM005

pedaran pondok:

595x595mm 600x600mm 603x603mm
625x625mm 600x1200mm 603x1212mm


Jinis Produk

Produk Tag

Mineral-Fiber-BC005-300x300

1. Pangaruh hiasan anu alus.
2. Kinerja panas insulasi anu hadé. Kekonduksian termal panél wol mineral tina nyerep sora pisan rendah, sareng mangrupikeun bahan insulasi termal anu saé, anu tiasa ngajantenkeun kamarna dina usum usum tiis sareng tiis nalika usum panas, sareng sacara efektif ngahémat tanaga pikeun pangguna.
3. Nyerep sora sareng pangurangan sora. Bahan baku utama tina mineral mineral anu nyerep ku sora bulu nyaéta serat mineral ultra-halus ku kapadetan 250-300Kg / m3. Ku sabab éta, ngagaduhan kabeungharan mikropon anu nembus, anu sacara efektif tiasa nyerep gelombang sora sareng ngirangan réleksi gelombang sora, ku kituna ningkatkeun kualitas sora jero ruangan sareng ngirangan sora.

4. Nyegah kaamanan sareng seuneu. 
5. Perlindungan lingkungan héjo. Lambang mineral anu nyerep ku sora bulu henteu ngandung bahan ngabahayakeun pikeun awak manusa.
6. Buktina-lembab sareng insulated. Kusabab mineral mineral anu nyerep ku sora bulu ngandung sajumlah ageung mikropon sareng daérah spésifik anu spesifik rada ageung, éta tiasa nyerep sareng ngaleupaskeun molekul cai dina hawa sareng nyaluyukeun asor hawa indoor. 
7. Basajan motong sareng hiasan gampang. Papan mineral mineral anu nyerep ku sora tiasa sawed, dipaku, planed, sareng kabeungkeut, sareng tiasa dipotong ku péso wallpaper umum, janten henteu aya bising nalika motong. Éta ngagaduhan rupa-rupa metode hoisting sapertos témpél datar, nyelapkeun nempel, pigura kakeunaan, pigura nyumput, sareng sajabana, anu tiasa ngahijikeun pangaruh hiasan tina gaya seni anu béda.

8. Proses baseuh, kumplét sadayana prosés ngalangkungan pulp, Fourdrinier nyalin, dehidrasi, sléting, pangeringan, nyampurnakeun, nyemprot, finishing sareng prosés sanés.

9. Dina mangsa transportasi lembaga wol mineral, perhatosan integritas bungkusan, buktina-bukti sareng hujan-buktina, pikeun nyegah dewan teu lembab, anu bakal mangaruhan parantos instalasi.

10. Papan wol mineral kedah dipasang ringan sareng dibongkar salami prosés penanganan. Dewan kedah ditata datar, henteu sacara tegak, pikeun ngahindarkeun karusakan sudut.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami