head_bg

produk

Digantungkeun Sistem FUT Ceiling Grid

pedaran pondok:

32x24x3600x0.3mm
26x24x1200x0.3mm
26x24x600x0.3mm
22x22x3000x0.3mm


Jinis Produk

Produk Tag

FUT-Ceiling-Grid

1. Kotak siling ngagaduhan ciri-ciri kalis-bukti, anti korosi sareng teu luntur.
2. Cai mibanda katepatan anu luhur, majelis utama / cross tée mastikeun simétris, sareng gawé babarengan ketat.
3. Cai mibanda kapasitas anu kuat, teu aya parobahanana atanapi retakan.
4. Pamasangan éta gancang, ngahemat waktos pamasangan sareng ngirangan biaya tenaga kerja.

Kumpulan lengkep langit-langit ditunda digantelkeun ku majalengka utama, salib panjang, témpo cekak sareng témbok témbok. Démo utama mangrupikeun balok utama sistem siling. Panjang majalengka umum nyaéta 3600mm atanapi panjangna 12 suku. Dulang panjang panjang atanapi silang témén pendek dihubungkeun ka téla utama ngalangkungan colokan di dua tungtung nyalira, kukituna ngabagi proyék siling sadayana dina sababaraha parangkat pasagi ukuran anu sami. Ieu dianggo pikeun instalasi siling tina bahan siling alun-alun sapertos lembaga wol mineral, papan pvc gypsum, siling aluminium, sareng sajabana, sareng maénkeun peran anu ngadukung sareng hiasan dina sakabéh sistem siling.

Kaayaan kerja 

1. Karya panampa dasar kedahna réngsé sateuacan pangwangunan kerangka cet sareng témbok partisi panutup gipsum. Pamasangan panel panutup gipsum kedah dilakukeun saatos atap, siling sareng peletakan témbok réngsé.

2. Syarat desain nalika dinding partisi ngagaduhan sabuk bantal lantai, pangwangunan sabuk bantal lanté parantos réngsé sareng ngahontal tingkat desain sateuacan masang kerangka cet.

3. Numutkeun desain, gambar konstruksi sareng rencana bahan, parios sadayana bahan partition témbok sareng réngsé.

4. Sadaya bahan kedah aya laporan pamariksaan bahan sareng sertipikat.

 

Aplikasi:

Dina taun-taun ayeuna, parantos dienggo sacara lega di hotel, gedong terminal, stasion panumpang, stasion, bioskop, mall balanja, pabrik, gedong kantor, direnovasi wangunan kuno, hiasan interior, siling sareng tempat-tempat sanés.

 

Katerangan

Panjangna

Jangkungna

Lebar

 1 (1)

 

Datar T24

Sél Grid

Utama Tee

 

 

3600mm / 3660mm

 

 

32mm

 

 

24mm

 1 (2)

 

Datar T24

Sél Grid

Long Palang Tee

  

1200mm / 1220mm

 

 

26mm

 

 

24mm

 1 (3)

 

Datar T24

Sél Grid

Pendek Palang Tee

 

 

600mm / 610mm

 

 

26mm

 

 

24mm

1 (4) 

 

 

Tembok Angle

 

 

3000mm

 

 

22mm

 

 

22mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami