head_bg

wartos

Kaca wol mangrupikeun jenis serat buatan. Éta ngagunakeun pasir kuarsa, batu kapur, dolomit sareng bijirin alami sanésna janten bahan baku utama, digabungkeun sareng sababaraha abu abu, borax sareng bahan baku kimia sanés pikeun ngaleyurkeun kana gelas. Dina kaayaan dilebur, éta dialungkeun kana serat halus flocculent ku cara kakuatan luar sareng niupan. Serat sareng serat tilu-dimensionally meuntas sareng dipangaruhan ku silih, nunjukkeun seueur sela leutik. Jurang sapertos kitu tiasa dianggap pori. Alatan éta, wol kaca tiasa dianggap salaku bahan porous kalayan insulasi termal anu saé sareng sipat nyerep sora.

 

Kain gelas sentripugal ogé ngagaduhan nyerep shock anu alus teuing sareng ciri serapan sora, khususna gaduh pangaruh serapan anu hadé dina frékuénsi rendah sareng sagala bising getaran, anu mangpaat pikeun ngirangan polusi bising sareng ningkatkeun lingkungan kerja.
Gelas kaca anu karam ku veneer aluminium ogé gaduh résistansi radiasi panas anu kuat. Éta mangrupikeun bahan insulasi sora anu saé pikeun bengkel-suhu luhur, kamar kontrol, lapisan kamar mesin, kompartemen sareng atap datar.
Gelas kaca api api (tiasa ditutupan ku aluminium foil, sareng anu sanésna) ngagaduhan seueur kauntungan sapertos retardant seuneu, henteu beracun, résistansi korosi, dénsitas bulk low, kekonduksian termal rendah, stabilitas kimia kuat, nyerep lembab rendah, penyamaran cai anu hadé, jrrd. .

 

Eusi rendah tina gelas bal bulu gelas sareng serat langsing tiasa ngurung hawa sareng nyegah tina ngalir. Ngaleungitkeun transfer hawa konvérénsi hawa, suda ngirangan konduktivitas termal produk, sareng gancang ngaleungitkeun transmisi sora, sahingga ngagaduhan insulasi termal alus, nyerep sora sareng pangirangan bising.

 

Bulu kaca kami ngagaduhan stabilitas termal suhu anu saé, daya tahan sareng tahan kana suhu séhat. Éta tiasa ngajaga kasalametan, stabilitas sareng efisiensi anu lumayan salami dina jero jangkoan suhu operasi anu disarankeun sareng kaayaan kerja normal.

 

Dumasar cai ngarujuk kana kamampuan bahan pikeun nolak tembus cai. Bulu kaca kami ngahontal tingkat panolak cai anu henteu kurang ti 98%, anu matak gaduh kinerja insulasi termal langkung stabil sareng stabil.

 

Éta ngandung asbét, henteu aya kapang, teu aya yayasan pertumbuhan mikroba, sareng diwanohkeun salaku produk ramah lingkungan ku Pusat Tés Bahan Bahan Nasional.

Fireproof-Glass-Wool-Roll


Waktu pos: Jul-13-2020