head_bg

wartos

Sistem anu digantungkeun nyaéta jinis konstruksi anyar. Kalayan pambangunan konstruksi modérenisasi Tiongkok, éta parantos dianggunakeun di hotél, gedong terminal, stasion panumpang, stasion, teater, mall, pabrik, gedong kantor, gedong-gedong heubeul dina ngarobih Gedong, setélan hiasan interior, siling sareng tempat-tempat sanés. Cahaya baja (baking baking) siling keel gaduh kaunggulan beurat cahya, kakuatan tinggi, adaptability ka waterproof, shockproof, dustproof, insulasi sora, serapan sora, suhu angger, sareng sanésna dina waktos anu sami, éta ogé ngagaduhan kaunggulan konstruksi pondok Perbezaan sareng konstruksi gampang, sareng sajabana. Perbezaan antara keel baja lampu sareng grid siling mangrupikeun keel baja lampu umum teu dicét, sareng siling siling disalut (tergalang). Grid siling umumna dibagi jadi hideung sareng bodas.

 

Leres pisan fireproof: Beungeut cat didamel tina lambaran galvanis fireproof, anu awét.

Struktur wajar: struktur disimpen sacara ékonomis, metode sambungan khusus. Cocog pikeun masang sareng ngahémat biaya.

Penampilan anu éndah: Permukaan keel kasebut didamel tina piringan baja galvanis, anu diobih nganggo cet baking.

Rangkaian anu lega: cocog pikeun mall, gedong kantor, hotel, réstoran, bank sareng tempat umum anu ageung.

 

Konstruksi awas

1. Salila pangwangunan struktur éta, papak anu aya-di-situ atanapi papak prefabricated kedah dikatut dumasar kana sarat desain, sareng ings6 ~ φ10 sling beton anu diperpasang kedah dikubur. Upami desainna henteu diperyogikeun, baja anu dikuatkeun kedah dipasang dina posisi panyusun bagian ageung. Biasana éta 900 ~ 1200mm.

2. Nalika témbok témbok rohangan siling mangrupikeun batu bata, éta kedah dipasang dina témbok sareng kolom dina posisi élévasi siling. Bata kai anti korosi anu tos dipasang tina konstruksi. Jarak antara témbok nyaéta 900 ~ 1200mm. Langkung ti dua bata kai.

3. Pasang sadaya jinis pipa sareng saluran udara dina siling pikeun nangtukeun posisi lampu, bolong sareng sagala rupa bukaan anu kakeunaan.

4. Sadaya bahan sayogi.

5. Tembok kerja sareng témbok baseuh kedahna réngsé sateuacan panel panutup siling dipasang.

6. Nyetel rak platform operasi siling.

7. Sateuacan pangwangunan anu ageung, siling rangka baja cahaya kedah dianggo salaku ruangan modél, darajat anu dipasang tina siling, struktur pangobatan tina vents, blok sareng cara ngalereskeun kedah diuji sareng disatujuan heula konstruksi -area. 

FUT-Ceiling-Grid

 


Waktu pos: Jul-14-2020