head_bg

wartos

Papan mineral mineral bakal diciptakeun kana pola anu béda salami produksi, anu cocog pikeun dianggo di tempat anu béda. Beungeut umum dewan wol mineral ngagaduhan liang hileud, liang ageung sareng alit, pinholes kapadetan luhur, panyebaran pasir sareng perlakuan film. Urang ogé tiasa ngadamel bentuk artistik langkung aya di permukaan, sapertos papan alur beling permukaan, papan pamariksaan, papan corrugated, sareng sajabana Papan anu nyerep teu ngandung bahan anu ngabahayakeun pikeun awak manusa, sareng struktur mikroporous na tiasa nyerep gas ngabahayakeun dina hawa sareng ngaleupaskeun molekul cai, sahingga éta tiasa ngabersihan hawa sareng nyaluyukeun kalembaban hawa jero ruangan.

 

Kamampuan refleksi kuat wol mineral bisa sacara efektif ningkatkeun cahaya jero ruangan, ngajaga panon sareng ngaleungitkeun kacapean. Refleksi anu luhur sacara henteu langsung tiasa ngirangan biaya konsumsi listrik, dugi ka 18% 25% wol mineral insulasi termal anu alus, kinerja insulasi tiasa maksimalkeun pangurangan pendinginan sareng biaya pemanasan, dugi ka 30% 45% biaya biaya. Bahan baku utama tina mineral mineral anu nyerep ku sora bulu nyaéta serat mineral ultra-halus, kalayan kapadetan antara 200 - 300Kg / m3, ku kituna ngagaduhan beunghar mikropon, anu sacara efektif tiasa nyerep gelombang sora sareng ngirangan pantulan gelombang sora, kukituna ningkatkeun kualitas sora jero ruangan sareng ngurangan bisingan.

 

Dina raraga masang papan wol mineral, metode anu béda kedah dilakukeun dina juru dewan pikeun nyocogkeun dina sistem siling langit gantung. Ku alatan éta, ujung-ujung aya waé paragi, sisi tegét, beveled tepi, pojokna nyumput atanapi tepi shiplap.

 

Ketebalanna ogé tiasa 14mm ka 20mm luyu pikeun kabutuhan anu béda. Spésifikasi umum nyaéta 595x595mm, 600 × 600mm, 603x603mm, 605x605mm, 625x625mm, 595x1195mm, 600 × 1200mm, 603x1212mm, jsb.

 

Salila konstruksi dewan wol mineral, ruanganna kudu ditutup pikeun nyegah asupna hawa beueus sahingga nyababkeun lembaga wol wol mineral;

Salila prosés pamasangan, pagawé kedah ngangge sarung beresih supados tetep bersih tina papan.

 

Papan mineral mineral gaduh pagelaran anu saé sapertos diserep ku sora, henteu tahan, panas insulasi, hiasan anu saé, sareng anu sanésna dianggo dina rupa-rupa siling arsitéktur sareng hiasan témbok-dipasang; kayaning hotél, restoran, bioskop, mall, ruang kantor, studio, studio, kamar komputer sareng gedong industri. 

 

meeting-room

 


Waktu pos: Jul-13-2020